info@coachenzonderblabla.be

Wie ben ik om anderen te begeleiden?

Wie ben ik om anderen te begeleiden?

Wie ben ik om anderen te coachen?

Twijfel jij ook wel eens aan jezelf als coach – of jij wel iemand bent die anderen kan en mag begeleiden? “Wie ben ik om andere mensen te begeleiden? Ik heb zelf nog zoveel shit…” Hoe kan je nu anderen begeleiden als jij zelf nog met vanalles worstelt?

Eerlijk gezegd twijfel ik hier zelf ook regelmatig aan. En andere coaches die ik ken ook. Gelukkig heb ik daar allerlei antwoorden en herkaderingen voor ontwikkeld – en ook wel ideeën over wie je wél moet zijn om anderen te kunnen en mogen begeleiden. Met andere woorden: hoe ziet jouw ‘voorbeeldfunctie’ als coach er precies uit en waar mag je nog gracieus op je bek gaan?

In deze video vertel ik je daar meer over. Reflecteer tijdens het kijken even voor jezelf hoe dit voor jou is; hoever je erin staat en waar je groeipunten liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *