info@coachenzonderblabla.be

Wat andere coaches erover zeggen

Lees de reviews op andere sites

Interview met Benjamin over CZB in JobAt

bol.com
Managementboek.nl (tot nu toe al 3 recensies, waaronder die van Sigrid Van Iersel die deze ook op haar blog publiceerde).

‘Coachen zonder blabla’ in Nederland

Gezien de titel van het boek is het misschien niet verwonderlijk dat CZB het in Nederland goed doet. Een overzicht:

LVSC

De vereniging LVSC heeft zo’n 2.200 aangesloten coaches, supervisoren en organisatiebegeleiders. In hun nieuwsbrief van 19 maart vermeldden ze coachen zonder blabla.

LVSC coachen zonder blabla

CoachingNet

Het Nederlandse CoachingNet, dat alle mogelijke informatie over coaching verzamelt, zette het bij hun lijst van coachliteratuur.

Over boekmarketing in Ampersand

Blijkbaar vermarkt ik CZB ook redelijk goed, want Anouck Meijer bij Ampersand gebruikte het als voorbeeld in haar artikel ‘Hoe promoot ik mijn boek? 5 marketing technieken die elke auteur moet kennen (én waarom je er met social media alleen niet komt)

Review in tijdschriften

In februari 2020 kwam in de volgende tijdschriften deze review van CZB: Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander IJmuider Courant.

Boeddhistisch Dagblad

Zelfs in een boeddhistisch tijdschrift!

Heb jij het boek gelezen? Laat hieronder weten wat je ervan vond:

2 Responses

 1. Inge Huys (ConnectieHuys) says:

  Wat ben ik dankbaar dat ik jouw boek ‘Coachen zonder blabla’ cadeau deed aan mezelf. Ik koester ook jouw persoonlijk woordje…

  Elk moment dat ik er kort of toch wat langer en gretiger in las, was een zalig moment. Vertragen, inzichten krijgen, een ‘AHA erlebnis”, een glimlach op mijn gezicht, goesting om aan de slag te gaan.

  De opbouw van jouw boek wist ik als junior coach echt te waarderen, daarmee bedoel ik dat er een gelaagdheid in zat die opbouwend was. Van het stilleggen van de blabla naar het steviger werk, het pimpen en vooral de klant in beweging brengen door niet zo fucking lief te zijn. Zeer verhelderend!

  Jouw schrijfstijl werkte voor mij aanstekelijk, jouw eerlijkheid en kwetsbaarheid toonden dat je ooit ook begon bij het begin, ook gezwoegd en gezweet hebt en het coachen soms zou “gestoken hebben waar de zon niet schijnt!” 😊
  Dit werkt positief in op mijn zelfvertrouwen en geloof in mezelf.

  De voorbeelden waar de klant in beweging kwam alsook de voorbeelden waar het toch uitdagender was of helemaal de mist in ging, waren reëel en gaven duidelijkheid en ook richting.

  Ik maakte veel aantekeningen, onderlijnde met kleur, omcirkelde en genoot van de verschillende zeer waardevolle en nog nooit eerder ontdekte quotes! Jouw boek is voor mij een boek waarin ik regelmatig terug kijk, inspiratie zoek of iets nalees. Ook merk ik dat ik hem regelmatig aanprijs aan andere coaches.

  Tijdens het lezen van jouw boek, stond ik regelmatig stil bij mezelf, reflecteerde ik zowel op mijn coachinggesprekken als op mijn eigen transformatieproces. Het zat er soms boenk op, bracht dingen in beweging bij mezelf en ik plukte er de vruchten van tijdens coachingsessies waar ik nadien genoot van wat ik had in beweging gebracht. Een warm en gelukzalig gevoel kreeg ik ervoor in de plaats, heerlijk toch?

  Bedankt voor jouw delen, jouw schrijven, jouw eerlijkheid en positiveit!!

 2. Karoline Crispyn says:

  Eindelijk es een boek over coachen waar ik geen energie in verlies maar mij doet vooruit schakelen. Een boek dat op een zeer heldere wijze aangeeft waar het écht over gaat. Eindelijk ook es het boek met talrijke duidelijke en herkenbare voorbeelden om kennis, theorieën, stellingen en inzichten in toegepast te zien. Bedankt Benjamin, het zet me weer op weg. Mijn ‘durf’ is hiermee gevoed, mijn zelfvertrouwen groeit…
  Ik neem en zal deze ‘reisgids’ nog vaak ter hand nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *