info@coachenzonderblabla.be

Het boek

Take your coaching to the next level

  • Coaching die speels én diep is, en die verrassend snel tot de essentie komt.
  • Boordevol praktische tips en ervaringen uit de praktijk.
  • Sloopt heilige huisjes.
Boek Cover Coachen zonder blabla copy

Over het boek

In heel wat coachgesprekken wordt er te veel gepraat en ligt de nadruk te veel op technieken en modellen. Daardoor blijven veel coachgesprekken aan de oppervlakte draaien, werken ze naast de essentiële kwestie en missen ze de ‘punch’ om mensen echt in beweging te brengen.

Dit boek toont hoe je met de dynamiek van het gesprek zelf kunt spelen en zo meer impact kunt hebben. Je leert jezelf te verlossen uit het praatpatroon door beter te observeren en via oefeningen het gesprek intenser te maken. Met andere woorden: je leert werken waar het knéttert.

Je vindt in het boek 5 stappen om meer impact te hebben als coach. Leg de blabla stil en creëer een ervaring die je klant werkelijk in beweging brengt. Werk vooral aan beweging eerder dan inzicht. Leer spelen met de dynamiek van het gesprek, versterkend pesten en omgaan met weerstand.

Voorstelling van de 5 hoofdstukken

Op de boeklancering op zaterdag 21 september vertelde ik meer over de inhoud van de 5 hoofdstukken, en hoe ze tot stand zijn gekomen. In deze video zie je de overhandiging van het eerste exemplaar door Niels van uitgeverij LannooCampus, en mijn workshop over het boek.

Bestel nu jouw gesigneerde exemplaar

Vul het formulier in en wij verzenden jou een persoonlijk gesigneerd exemplaar op. Na de ondertekening dragen wij het ceremonieel naar de postbus, en verzenden het naar jou.