info@coachenzonderblabla.be

Over Benjamin

Benjamin Ball coachBenjamin Ball is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

yourcoach coaching en coachopleiding Gent

Hij is medezaakvoerder van yourcoach, het grootste en beste coachcentrum van Gent en omstreken. Benjamin is de bezieler van de coachopleiding Integrale Coaching evenals de Master Classes Creatief/Fysiek Coachen en Systemisch Coachen.

Als ondernemerscoach begeleidt en inspireert hij samen met Elke Van Parys (Heydays”) via Game ON beginnende ondernemers in het vinden van hun plek op de markt, en het laten groeien van hun business.

De avatar van Benjamin is de gevleugelde leeuw, metafoor voor de exploratie van nieuwe mogelijkheden, creatieve kracht en fysiek bewustzijn. Hij houdt van surfen, lezen en van zijn zoontje Dean.

Benjamin aan het werk

Over de Opleiding Integrale Coaching:

Workshop “Art of Jumping & King of Plets”

Coachen als een meester – Artikelen ter inspiratie