info@coachenzonderblabla.be

Het Doorbraaktraject

Een goede coach laat je
ZIEN
wat je niet wil zien,


DOEN
wat je niet wil doen,


Zodat je kan
WORDEN
wie je wil zijn.

Wil je definitief en duurzaam doorbreken naar het volgende niveau in jouw werk of business, gezondheid, relatie(s)…?

Ben je al even aan het worstelen met een bepaalde uitdaging, en je wil eindelijk in die stroomversnelling raken?

Wil je krachtig, uitdagend en diepgaand begeleid worden door een meestercoach?

Dan is dit traject voor jou.

Lees zeker ook eens mijn artikel over De 3 grootste misvattingen die jouw groei blokkeren.

In het Doorbraaktraject ga ik 3 maanden lang intensief met jou aan de slag rond een vooraf bepaald resultaat dat jij heel graag wil bereiken. Mijn focus als begeleider ligt op het transformeren van je innerlijke en uiterlijke werk en leven – en daarvoor haal ik alles uit de kast.

Boek jouw intakegesprek

3 maanden intensieve begeleiding

Ik begeleid je 3 maanden lang intensief en met alle resources die ik heb. Die periode is lang genoeg om nieuwe gewoontes in te slijten (60 tot 90 dagen), je uitdagingen van verschillende invalshoeken te bekijken, je acties op te volgen en vervolgens op te voeren, en door de herhaalde pogingen van je onbewuste om terug te keren naar het oude telkens opnieuw het nieuwe patroon te installeren.

Het is uitdagend! Je krijgt opdrachten van boeken lezen over nieuwe dagelijkse gewoontes installeren tot het zetten van die stappen die je al zolang uitstelt. Enkel door herhaaldelijk oncomfortabele stappen te zetten kom op een duurzaam ander niveau.

Innerlijk én uiterlijk werken

We werken aan het uiterlijke (meetbare resultaten buiten jezelf) én aan het innerlijke (voelbare verschuivingen binnen jezelf: identiteit, energie, overtuigingen…) – dit is een essentiële combinatie! Wie enkel aan het uiterlijke werkt botst op innerlijke beperkingen, wie enkel aan het innerlijke werkt zet de verandering niet neer waardoor het krachtige gevoel van transformatie weer wegebt, langzaam uitgevaagd door de conditionering van je omgeving.

Volle aandacht

Om mensen beter te kunnen opvolgen neem ik nu nog maximaal 25 klanten per jaar aan. Die krijgen mijn volle aandacht en energie voor hun groeiproces. Ik vraag meer commitment en geef meer commitment aan hen, waardoor ze zich veel sterker ondersteund en persoonlijk begeleid voelen. Ik merk dat hierdoor de conclusies beter blijven hangen en de resultaten veel krachtiger zijn.

Hoe werk ik?

Als coach weet ik tussen de lijnen van jouw verhaal te luisteren naar de essentie van waarmee je zit.
Ik stel vragen die je uitdagen en inzicht geven. Die je misschien ook confronteren met een moeilijke waarheid. Vragen die niemand anders jou stelt.
Ik ben een meester in het
scherpstellen van doelen en installeren van haalbare challenges met dagelijkse of wekelijkse opvolging zodat je er werkelijk mee aan de slag gaat.
Daarnaast werk ik met jou lichaamstaal en onbewuste om
dieperliggende patronen te herprogrammeren. Verandering gebeurt niet enkel door actie te ondernemen, maar samen met het transformeren van oude ingesleten paden die jouw identiteit en overtuigingen bepaalden.

Wil jij met mij een Doorbraaktraject aangaan?

Hier is hoe het verloopt:

Intake – we bellen en stemmen af of we met elkaar willen werken. Ik selecteer met wie ik werk. Er moet een ‘klik’ zijn, en commitment langs beide kanten om er helemaal voor te gaan.

Pre-sessie – we leggen de resultaten vast en maken meetbaar wat jij binnen 3 maanden anders wil.

Sessies – we werken gedurende 3 maanden minstens om de 2 weken met elkaar. Dat kan in het echt en ook online – afhankelijk van waar je zit en welke je noden op dat moment zijn.

Evaluatie en afronding – we bekijken wat je bereikt hebt en hoe jij jouw nieuwe gewoontes, resultaten en leven naar een nog hoger niveau kan tillen.

Boek jouw intakegesprek